13 Haziran 2007 Çarşamba

PKK VE DENİZLERi BİR DÜŞÜNEMEZSİNİZ !!!!!!!!!!

Deniz Gezmiş,Hüseyin İnan,Yusuf Arslan ve niceleri.Bir zamanlar PKK nın resmi sayfasındaydılar.Ve komik bir durum PKK onların kenilerinden olduklarını ,hatta daha ileri giderek PKK nın kurucuları olduklarıı söylüyorlardı.Gerçekten çok komik.
Bu bütün sağcılar için geçerli bir görüş.Bazıları onlar PKK lı diyerek sevmiyorlar,bu yüzden sol görüşlülerin hepsini PKK lı sayıyorlar ve aralarında öyle hitap ediyorlar.
Bu neden komik : yani bir kere iki grubun amaçları farklı.PKK nın hedefi ülkeyi bölmek ve bir Kürdistan devleti oluşturmak.Oysa Denizlerin hedefi bambaşka onların hedefi bağımsız bir Türkiye,emperyalizminden kapitalizmden kurrtulmuş bir Türkiye.Yani onlar bölmek değil bir biütün olarak tutmak bağımsız olmak istiyorlar.İkisi çok farklı.Ayrıca bir başka neden PKK desteğini Amerika'dan alıyor.Oysa bilindiği gibi Denizler Amerikan emperyalizmiyle savaştılar ve 6. filoya yapılanları da unutmamak lazım.Daha ne anlatıcağımı bilmiyorum.Açık açık herşeyi söyledim birisi terörist,bölücü ve diğeri ise vatansever,bağımsızlık sevdalısı ikisinin birbiriyle alakası yok bu durumda Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının PKK yla hiçbir bağları olamaz ve ikisi birlikte asla düşünülemez !!!

Hiç yorum yok: